BIJ SFEERBAAS IS HET MOGELIJK OM JE BESTELLING VEILIG TE BETALEN VIA DE BETAALSYSTEMEN:

  • Klarna
  • iDEAL
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bankoverdracht

 

BETALEN VIA KLARNA

 

Met ‘Klarna Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt.
De betaaltermijn van 14 of 30 dagen start zodra de aankoop verzonden wordt. Dit betekent dat je de tijd kan nemen om je aankoop uit te proberen. Je betaalt dus alleen voor wat je houdt.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar de klantenservice van Klarna.


 

BETALEN VIA iDEAL

Heb je toegang tot internetbankieren bij je bank, dan kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder verdere aanmelding.

Je plaatst een bestelling bij Sfeerbaas en bij het afrekenen kan je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Na het controleren van je gegevens en de bestelde producten, kom je in het iDEAL betaalscherm. Hier selecteert je de desbetreffende bank.

Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Meer informatie vind je bij je bank.


 

BETALEN VIA PAYPAL

Waar je ook op internet wilt betalen, je hoeft je creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Jouw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in je PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos gegevens in te voeren. Met PayPal heb je alleen je e-mailadres en wachtwoord nodig en kan je binnen een paar klikken veilig online betalen.


 

BETALEN MET UW MASTERCARD, VISA KAART EN MAESTRO KAART

Als er gekozen wordt om met je Mastercard, Visa- of Maestrokaart te betalen, dan wordt je via een beveiligde SSL verbinding naar het betaalmenu geleid. De extra kosten van deze betaling worden niet aan jou doorberekend! Houd je kaart bij de hand, zodat je de CVC-code (verificatiecode) kunt opzoeken. Dit zijn de laatste drie cijfers van het nummer, dit nummer staat op de achterkant.

Je Mastercard, Visa- of Maestrokaart gegevens worden nooit opgeslagen en niet aan ons verstrekt!


 

BANK OVERSCHRIJVING

Je boekt zelf het geld over op onze rekening. Zodra de betaling bij ons binnen is ontvang je een betaalbevestiging en verzenden wij de bestelling. Vergeet niet bij de overschrijving het bestelnummer te vermelden.

 

BETAALGEGEVENS SFEERBAAS:

IBAN bankrekening nummer:

NL43RABO0365723037

T.n.v. Sfeerbaas