HOE VERZENDT SFEERBAAS ZIJN PAKKETTEN?

 

EEN UNIEKE SERVICE

Omdat wij ernaar streven dat jij zo snel mogelijk je pakket binnen hebt (en dus zo snel mogelijk kan genieten van je nieuwe aanwinst), staan wij bekend om onze unieke service!
Het is namelijk zo dat in ongeveer 98% van de gevallen als je voor 9 uur ‘s ochtends bestelt, jij het pakket dezelfde avond al in ontvangst kan nemen.

Moet je vaak jouw pakket bij de buren ophalen? Of regelen dat er iemand thuis is overdag om het pakket aan te nemen? Nergens meer voor nodig!
Wij bieden standaard een avondlevering aan omdat nagenoeg de meeste mensen ‘s avonds thuis zijn en dus niet de bezorging hoeven te missen of het pakket bij de buren op moeten halen. En dat zonder extra kosten!

 

ONZE BEZORGSERVICE UITGELEGD

Als je bij Sfeerbaas bestelt, kan je een uitstekende bezorgservice verwachten. Zodra wij jouw pakket verzenden ontvang jij een track and trace code waar in een tijdvak van 30 minuten wordt aangegeven hoe laat de bezorger er is. Het proces is realtime, je ziet precies hoeveel stops de bezorger nog heeft voordat hij bij jou aanbelt. Het laatste stuk kan je de vervoerder zelfs volgen door middel van GPS tot aan huis. De bezorger komt je pakket tussen 17:00 en 22:30 afleveren. Mocht je toch onverhoopt niet thuis zijn, dan biedt onze bezorger het pakket bij je buren aan of word je gebeld.

 

BESTELNOTITIES

Heb je liever dat jouw pakket op een specifieke dag wordt bezorgd? Of wil je niet dat het bij de buren wordt bezorgd? Geen probleem! Laat het even weten via het vakje ”bestelnotities” op de afrekenpagina, en wij zullen ons best doen jouw wens te vervullen.

 

LET OP

Wanneer je gewend bent om de pakketten op je werk te laten bezorgen, is het hoogstwaarschijnlijk bij ons geen goed idee aangezien wij ‘s avonds bezorgen. Wil je toch liever dat jouw pakket overdag wordt bezorgd? Stuur ons een mailtje of laat het ons weten via het vakje: bestelnotities dan proberen we daar rekening mee te houden. Wij kunnen dan niet garanderen dat het pakket de volgende dag wordt bezorgd.

 

CUSTOM NEON SIGNS

Bestel je bij ons een custom neon sign? Dan kan jij jouw nieuwe aanwinst over gemiddeld 8 tot 10 dagen thuis verwachten! Nadat jouw gepersonaliseerde neon lamp is verzonden ontvang jij van ons een track & trace link. Ook sturen wij alvast foto’s toe van het resultaat!