Ledneon-neonverlichting-neonsign-neonlamp-neonbord kopen- led neon logo
neon lamp - led neon sign - neon borden - led neon laten maken - top 3 led neon

Laat je eigen logo, tekst of idee omzetten in een prachtig led neon sign ⚡ Profiteer nu van 25% korting op alle custom LED neonverlichting ⚡

Sfeerbaas heeft alleen maar tevreden klanten. En dat is niet voor niks. Wij hebben er namelijk voor gezorgd dat ze letterlijk VERBLUFT waren van hun custom LED Neon sign! Wil jij ook een tevreden klant van ons worden en jarenlang kunnen genieten van jouw eigen Neonverlichting? Ervaar het zelf en profiteer direct van onze gratis ontwerpservice! Stuur ons jouw eigen logo, design, afbeelding of idee en één van onze ontwerpers gaat met jou samenwerken om tot een geweldig custom LED Neon sign te komen.

Gebruik het formulier om je afbeelding te uploaden en ontdek onze scherpe prijs. Heb je nog geen ontwerp of kom je er niet zo goed uit? Geen probleem! Vul zo veel mogelijk het upload formulier in met de wensen van jouw custom Neon sign en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Kies uit onze schitterende neon kleuren en sta versteld hoe mooi en veel licht de neon kleur uitstraalt

Welke achterpaneel vorm kies jij voor jouw neon sign?

Vul gemakkelijk en snel ons aanvraagformulier in

Ontwerp zelf jouw neon sign in onze Neonconfigurator™ en profiteer nu nog van 20% korting

neon sign - neonlicht- neonlogo maken - neon tekst - neon lamp - top 5 neon - sfeerbaas
sfeerbaas - neon lamp - neonverlichting - neonletters - LED Neonlicht -
neon sign - neonlamp led neonverlichting logo - tekst neonletters - neon laten maken - sfeerbaas
neonletters - neonsign - neon laten maken - neontekst - neontekst kopen -
Service
1 %
Designing
1 %
Kwaliteit
1 %

Laat je inspireren door onze creaties

Laat je inspireren door onze creaties

een feller en zuiverder led neon sign dan van sfeerbaas bestaat niet.

Bij Sfeerbaas ben je verzekerd van hoge kwaliteit en veiligheid. Het unieke van Sfeerbaas is dat wij duurzaam silicone materiaal gebruiken in plaats van schadelijk PVC materiaal.
Op deze manier zorgen wij er voor dat jij jarenlang zorgeloos kan genieten van het custom LED neon sign.

Ook staan wij bekend om het gebruik van Ultra Bright LED™ technologie. Dit zorgt voor een 100% egaal en helder licht effect, een maximale lichthoeveelheid en een laag energieverbruik.

Benieuwd wat voor LED Neon signs wij al gecreëerd hebben? Bekijk hier onze unieke LED Neon signs in de shop. Lees je liever eerst de persoonlijke ervaringen van onze klanten? Bekijk de ervaringen hier 

Klanten waar we trots op zijn

Onze klanten die hun bedrijf in de spotlights hebben gezet met een Custom LED Neon Sign

Investeren in jouw onderneming met een custom neon lamp

Tegenwoordig is in de wereld van ondernemers en social media een custom LED neon sign een musthave! Heb jij een kantoor, salon, café, studio, restaurant of wat voor onderneming dan ook.. een LED Neon sign van Sfeerbaas is de perfecte manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten! Ook influencers op social media, gamers en makers van digitale inhoud werken er hard aan om hun persoonlijke merken en online publiek op te bouwen. 

Onze custom Neon ontwerpers kunnen jouw idee omtoveren in een gedurfd LED Neon sign. De mogelijkheden bij Sfeerbaas zijn eindeloos. Wees uniek, scroll omhoog en vraag nu jouw vrijblijvende offerte aan!

Onze custom Neon ontwerpers kunnen jouw idee omtoveren in een gedurfd LED Neon sign. De mogelijkheden bij Sfeerbaas zijn eindeloos. Wees uniek, scroll omhoog en vraag nu jouw vrijblijvende offerte aan!